Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky ve třech omáčkách s nivovými žampiony v bramborových hnízdech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
| Tuky | 37,95 g |
| – nasycené | 21,82 g |
| – nenasycené | 13,17 g |
| –– mononenasycené | 11,47 g |
| –– polynenasycené | 1,70 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 6,75 g |
| Cholesterol | 366 mg |
| Sodík | 4,79 g |
| Sůl | 11,66 g |
| Sacharidy | 54,53 g |
| – cukry | 5,08 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 lžíce 1 lžíce omáčky Sweet chicken sauce (Chilli) | ||
| 1 lžíce 1 lžíce teriyaki omáčky | Teriyaki omáčka | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 0,5 0,5 cm plátek uzené slaniny | Špek | |
| 16 16 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hrubě mleté chilli | Chilli paprička sušená | |
| drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
| olivový olej | Olej olivový |