Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky ve třech omáčkách s nivovými žampiony v bramborových hnízdech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 052 kJ /
729 kcal
Bílkoviny39,05 g
– z toho živočišné bílkoviny30,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,70 g
Tuky37,95 g
– nasycené21,82 g
– nenasycené13,17 g
–– mononenasycené11,47 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,32 g
Vláknina6,75 g
Cholesterol 366 mg
Sodík 4,79 g
Sůl11,66 g
Sacharidy54,53 g
– cukry5,08 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
1 lžíce 1 lžíce omáčky Sweet chicken sauce (Chilli)
1 lžíce 1 lžíce teriyaki omáčky Teriyaki omáčka 15 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
0,5 0,5 cm plátek uzené slaniny Špek
16 16 žampionů Žampion čerstvý
10 dkg 10 dkg Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrubě mleté chilli Chilli paprička sušená
drcený barevný pepř Pepř barevný
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.