Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky ve třech omáčkách s nivovými žampiony v bramborových hnízdech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
Tuky | 37,95 g |
– nasycené | 21,82 g |
– nenasycené | 13,17 g |
–– mononenasycené | 11,47 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 366 mg |
Sodík | 4,79 g |
Sůl | 11,66 g |
Sacharidy | 54,53 g |
– cukry | 5,08 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
1 lžíce 1 lžíce omáčky Sweet chicken sauce (Chilli) | ||
1 lžíce 1 lžíce teriyaki omáčky | Teriyaki omáčka | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
0,5 0,5 cm plátek uzené slaniny | Špek | |
16 16 žampionů | Žampion čerstvý | |
10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrubě mleté chilli | Chilli paprička sušená | |
drcený barevný pepř | Pepř barevný | |
olivový olej | Olej olivový |