Nutriční hodnoty ("Židovská paštika")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 922 kJ / 2 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
Tuky | 242,61 g |
– nasycené | 79,94 g |
– nenasycené | 145,96 g |
–– mononenasycené | 113,38 g |
–– polynenasycené | 32,58 g |
––– omega 3 | 1,51 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 3,72 g |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,54 g |
Sacharidy | 39,10 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zbylé pečené husy (případně jiné drůbežích pečeně či jater) | Husa | |
200 g 200 g husího sádla | Sádlo husí | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 středně velká cibule pokrájaná na drobno | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
husí sádlo (na zalití paštiky) | Sádlo husí |