Nutriční hodnoty (Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 055 kJ / 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 15,32 g |
| – nasycené | 3,71 g |
| – nenasycené | 7,07 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,04 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 206 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 8,96 g |
| – cukry | 5,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 housky | Houska pšeničná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kuřecí játra | Játra kuřecí | |
| 1.2 1.2 malé cibule posekané na jemno | Cibule čerstvá | 84.00000333786011 g |
| posekaná petrželka na jemno | Petržel nať čerstvá | |
| strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar | Vývar hovězí |