Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 055 kJ /
252 kcal
Bílkoviny18,54 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,18 g
Tuky15,32 g
– nasycené3,71 g
– nenasycené7,07 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,04 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy8,96 g
– cukry5,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 housky Houska pšeničná
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kuřecí játra Játra kuřecí
1.2 1.2 malé cibule posekané na jemno Cibule čerstvá 84.00000333786011 g
posekaná petrželka na jemno Petržel nať čerstvá
strouhanka na zahuštění Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.