Nutriční hodnoty (Vynikající játrové knedlíčky do masových vývarů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 055 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 15,32 g |
– nasycené | 3,71 g |
– nenasycené | 7,07 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 8,96 g |
– cukry | 5,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 housky | Houska pšeničná | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kuřecí játra | Játra kuřecí | |
1.2 1.2 malé cibule posekané na jemno | Cibule čerstvá | 84.00000333786011 g |
posekaná petrželka na jemno | Petržel nať čerstvá | |
strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
vývar | Vývar hovězí |