Nutriční hodnoty (Oříšková bábovka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 684 kJ / 5 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,75 g |
Tuky | 315,18 g |
– nasycené | 27,46 g |
– nenasycené | 249,75 g |
–– mononenasycené | 100,15 g |
–– polynenasycené | 149,60 g |
––– omega 3 | 29,33 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 480,45 g |
– cukry | 266,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
150 ml 150 ml bílého jogurtu(nebo 200 ml zakys.smetany) | ||
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku granka (nebo čokoláda v prášku) | Kakaový nápoj instantní |