Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oříšková bábovka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 684 kJ /
5 183 kcal
Bílkoviny94,79 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,75 g
Tuky315,18 g
– nasycené27,46 g
– nenasycené249,75 g
–– mononenasycené100,15 g
–– polynenasycené149,60 g
––– omega 329,33 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 421 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy480,45 g
– cukry266,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
150 ml 150 ml bílého jogurtu(nebo 200 ml zakys.smetany)
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku granka (nebo čokoláda v prášku) Kakaový nápoj instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.