Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky se sýrem a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 781 kJ /
1 382 kcal
Bílkoviny101,23 g
– z toho živočišné bílkoviny99,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,30 g
Tuky91,11 g
– nasycené31,66 g
– nenasycené51,79 g
–– mononenasycené40,34 g
–– polynenasycené11,45 g
––– omega 30,48 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 529 mg
Sodík 860 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy35,15 g
– cukry31,25 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
10 lístků 10 lístků máty Máta peprná list čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
hrst hrst strouhánky Strouhanka pšeničná
50 g 50 g sýru Eidam Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
brusinky Brusinky zavařené
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.