Nutriční hodnoty (Karbanátky se sýrem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 781 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 91,11 g |
– nasycené | 31,66 g |
– nenasycené | 51,79 g |
–– mononenasycené | 40,34 g |
–– polynenasycené | 11,45 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 35,15 g |
– cukry | 31,25 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
10 lístků 10 lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
hrst hrst strouhánky | Strouhanka pšeničná | |
50 g 50 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
brusinky | Brusinky zavařené | |
máslo | Máslo kravské |