Nutriční hodnoty (Karbanátky se sýrem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 781 kJ / 1 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
| Tuky | 91,11 g |
| – nasycené | 31,66 g |
| – nenasycené | 51,79 g |
| –– mononenasycené | 40,34 g |
| –– polynenasycené | 11,45 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 529 mg |
| Sodík | 860 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 35,15 g |
| – cukry | 31,25 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 10 lístků 10 lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrst hrst strouhánky | Strouhanka pšeničná | |
| 50 g 50 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| brusinky | Brusinky zavařené | |
| máslo | Máslo kravské |