Nutriční hodnoty (Zimní řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 903 kJ / 4 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,00 g |
| Tuky | 103,16 g |
| – nasycené | 32,75 g |
| – nenasycené | 60,49 g |
| –– mononenasycené | 38,66 g |
| –– polynenasycené | 21,83 g |
| ––– omega 3 | 1,69 g |
| Vláknina | 34,60 g |
| Cholesterol | 701 mg |
| Sodík | 610 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 696,29 g |
| – cukry | 326,82 g |
| ––– laktóza | 23,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 70 g 70 g tuku (máslo) | Margarín | 70 g |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 300 g 300 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 300 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| rozinky | Rozinky | |
| 100 g 100 g perníku na strouhání | Perník | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 2 bílky a moučkový cukr na sníh | Cukr bílý |