Nutriční hodnoty (3 v 1 (uzené, brambory, zelí))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 26 047 kJ / 6 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 266,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 225,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,90 g |
| Tuky | 454,16 g |
| – nasycené | 113,38 g |
| – nenasycené | 235,77 g |
| –– mononenasycené | 189,46 g |
| –– polynenasycené | 46,31 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 67,30 g |
| Cholesterol | 675 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 238,70 g |
| – cukry | 56,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 4,5 kg 4,5 kg uzených vepřových žeber | Vepřová žebra | 4500 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 lžice 1 lžice sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 3 lžice 3 lžice rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový |