Nutriční hodnoty (Buřtgulášek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 794 kJ / 2 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,82 g |
| Tuky | 101,22 g |
| – nasycené | 60,08 g |
| – nenasycené | 40,08 g |
| –– mononenasycené | 15,03 g |
| –– polynenasycené | 25,06 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 30,66 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 4,17 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 192,50 g |
| – cukry | 14,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 500 g 500 g uzeniny | Párek vepřový | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |