Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zabíjačkový závin

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 1. 2017 16:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 128 kJ / 270 kcal
Bílkoviny0,60 g
Tuky29,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

5. 6. 2017 21:54

tejaja: to mne těší, že ti chutnalo, díky za chválu:-)

tejaja tejaja

5. 6. 2017 21:32

Musím sa priznať, že toto nie je mnou preferovaná strava, ale raz za čas nikomu neuškodí. :-):yes: A musím len chváliť. Je to oveľa lepšia chuť ako keby bola jaternica pečená a kapusta vedľa nej. Jedným slovom vynikajúce. Pridávam fotky, :yes: som už dala, škoda, že možno dať len jeden. :-D;-) Vďaka za recept.:yes:;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 2. 2017 16:37

Teda,Jituško,když mi zbude dušené zelí,občas ho použiji jako náplň do závinu,nebo slaných šátečků:yes:
Tato Tvá kombinace se mi velice líbí:-K:-8

Marie Švarcová

6. 2. 2017 14:07

:yes::yes::yes: dobrý nápad , hned bych si dala <3

poplpopl

3. 2. 2017 21:50

:yes: super pochoutka :yes: :-p

lenka.ov lenka.ov

3. 2. 2017 21:24

:yes:

andi53

1. 2. 2017 12:32

:yes:<3

mika59 mika59

31. 1. 2017 23:21

To by mi chutnalo...miluji zelí s jelítkem...:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 1. 2017 23:06

No to bude něco!! :-8:yes:

Ivace64 Ivace64

31. 1. 2017 22:46

Tento závin dělávám z jitrnic, zelička, závin je moc chutný, dala jsem Ti tam svou jednu fotku:-K:-K

hosta hosta

31. 1. 2017 22:36

Děkuji vám všem - to byl momentální nápad u zbytku brambor, zelí a krup od oběda:-)

magdalenka magdalenka

31. 1. 2017 21:37

Si neskutočne kreatívna. Dcéra (ktorú poznám) to mala po kom zdediť, obidve ste skvelé!

Inka1 Inka1

31. 1. 2017 21:33

:-O Tak to by mě nenapadlo. Vypadá to dobře :yes::-)

maris maris

31. 1. 2017 19:08

Pochutnala bych si :-):yes:

Lenunka Lenunka

31. 1. 2017 18:54

teda, moc díky za inspiraci, mám tuhle kombinaci moc ráda, vždycky si z jitrničky, zelí a brambor vytvořím na talíři takovouhle "rozpatlanou" směs, ale nenapadlo mě s tím naplnit závin, i když slané záviny dělám dost....super nápad!!!!:yes::yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zabijačkový talíř zabijačkový menu zabijačkové jelítka listové těsto s kysaným zelím a s jitrnicí zabijačkový talíř - top recepty závín z listového těsta kysaného zelí závin s jitrnicí slaný listový závin se zelím a jitrnicí zabijačkový talíř - recept slaný závin s jitrnicí jitrnice , zeli , listove testo závín se zelím a jelitem listový závin jitrnice slany zavin z prejtem recepty na záviny zabijačkový zeli rcept na prdelačku z prejtu nápln z kysaného z zabijačkove brambory v jednom slaný závin s jitrnice

Suroviny: těsto listové, jelito, zelí kysané, sádlo

TopRecepty.cz

Zabíjačkový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NoRD