Nutriční hodnoty (Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 891 kJ / 1 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
Tuky | 71,60 g |
– nasycené | 37,91 g |
– nenasycené | 29,08 g |
–– mononenasycené | 25,31 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 22,71 g |
– cukry | 11,91 g |
––– laktóza | 5,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 tortill | Tortilla pšeničná | |
300 g 300 g vepřového masa z kotlet | Vepřová kýta | 300 g |
hrst hrst červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
150 g 150 g čedaru | Čedar | 150 g |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 krabička 1 krabička rajčatového pyré (Valfrutta) | Pyré z červených rajčat | |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
koření mexiko | Koření Argentina | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |