Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 891 kJ /
1 169 kcal
Bílkoviny103,96 g
– z toho živočišné bílkoviny100,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,39 g
Tuky71,60 g
– nasycené37,91 g
– nenasycené29,08 g
–– mononenasycené25,31 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,19 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 296 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,55 g
Sacharidy22,71 g
– cukry11,91 g
––– laktóza5,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 tortill Tortilla pšeničná
300 g 300 g vepřového masa z kotlet Vepřová kýta 300 g
hrst hrst červených fazolí Fazole červená ledvina
150 g 150 g čedaru Čedar 150 g
100 g 100 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 krabička 1 krabička rajčatového pyré (Valfrutta) Pyré z červených rajčat
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného oregana Oregano sušené 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
koření mexiko Koření Argentina
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.