Nutriční hodnoty (Čabajská klobása - "Csabai kolbász")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 52 050 kJ / 12 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2 010,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1 990,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,07 g |
| Tuky | 426,79 g |
| – nasycené | 104,61 g |
| – nenasycené | 214,89 g |
| –– mononenasycené | 185,63 g |
| –– polynenasycené | 29,26 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 41,23 g |
| Cholesterol | 6,50 g |
| Sodík | 114,13 g |
| Sůl | 280,00 g |
| Sacharidy | 123,50 g |
| – cukry | 54,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 kg 10 kg vepřové plece | Vepřová plec | 10000 g |
| 10 g 10 g mletého kmínu | Kmín mletý | 10 g |
| 270 g 270 g soli | Sůl mořská | 270 g |
| 5 g 5 g potravinářského sanytru | Rychlosůl | 5 g |
| 10 g 10 g cukru moučka | Cukr bílý | 10 g |
| 50 g 50 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 50 g |
| 80 g 80 g česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 70 g 70 g mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 70 g |
| 20 g 20 g mleté červené papriky pálivé | Paprika pálivá | 20 g |
| vepřová střeva |