Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čabajská klobása - "Csabai kolbász")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie52 050 kJ /
12 440 kcal
Bílkoviny2 010,07 g
– z toho živočišné bílkoviny1 990,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,07 g
Tuky426,79 g
– nasycené104,61 g
– nenasycené214,89 g
–– mononenasycené185,63 g
–– polynenasycené29,26 g
––– omega 32,00 g
Vláknina41,23 g
Cholesterol 6,50 g
Sodík 114,13 g
Sůl280,00 g
Sacharidy123,50 g
– cukry54,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 kg 10 kg vepřové plece Vepřová plec 10000 g
10 g 10 g mletého kmínu Kmín mletý 10 g
270 g 270 g soli Sůl mořská 270 g
5 g 5 g potravinářského sanytru Rychlosůl 5 g
10 g 10 g cukru moučka Cukr bílý 10 g
50 g 50 g mletého pepře Pepř černý mletý 50 g
80 g 80 g česneku Česnek čerstvý 80 g
70 g 70 g mleté červené papriky sladké Paprika červená sušená 70 g
20 g 20 g mleté červené papriky pálivé Paprika pálivá 20 g
vepřová střeva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.