Nutriční hodnoty (Lehký cottage salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 555 kJ / 611 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,66 g |
| Tuky | 23,03 g |
| – nasycené | 5,46 g |
| – nenasycené | 10,50 g |
| –– mononenasycené | 8,40 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 10,12 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 330 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 62,10 g |
| – cukry | 5,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cottage sýr | Cottage | |
| 6-8 6-8 brambor (vařených ve slupce) | Brambor zimní | 350 g |
| 3 3 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| jarní cibulka (nadrobno nakrájená) | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |