Nutriční hodnoty (Lehký cottage salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 555 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,66 g |
Tuky | 23,03 g |
– nasycené | 5,46 g |
– nenasycené | 10,50 g |
–– mononenasycené | 8,40 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 10,12 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 62,10 g |
– cukry | 5,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cottage sýr | Cottage | |
6-8 6-8 brambor (vařených ve slupce) | Brambor zimní | 350 g |
3 3 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
jarní cibulka (nadrobno nakrájená) | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |