Nutriční hodnoty (Zapečené hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 544 kJ / 3 954 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 188,00 g |
| – nasycené | 160,67 g |
| – nenasycené | 26,50 g |
| –– mononenasycené | 12,80 g |
| –– polynenasycené | 13,70 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 7,92 g |
| Sůl | 19,00 g |
| Sacharidy | 423,00 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg zmrazených přesmažených bramborových hranolků | Hranolky fritované | 1000 g |
| olej na potření plechu | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 20 dkg 20 dkg šunky nebo šunkového salámu v celku | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg sýra v celku | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| kečup na polití | Kečup sladký | |
| jemně pokrájená řeřicha | Řeřicha čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| mladá cibulová nať nebo petrželka na posypání | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
| okurky na obložení | Okurka salátová čerstvá |