Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinná omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 311 kJ /
313 kcal
Bílkoviny7,08 g
– z toho živočišné bílkoviny1,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,75 g
Tuky2,68 g
– nasycené1,21 g
– nenasycené1,37 g
–– mononenasycené0,37 g
–– polynenasycené1,01 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy41,69 g
– cukry32,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
bobkový list Bobkový list sušený
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce cukru krystal Cukr bílý 15 g
menší rajský protlak Protlak rajčatový
1 1 velká lžíce švestkových povidel Povidla
200 ml 200 ml hovězího vývaru (nebo bujónu) Vývar hovězí 200 ml
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
100 ml 100 ml čerstvé pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.