Nutriční hodnoty (Vinná omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 311 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
Tuky | 2,68 g |
– nasycené | 1,21 g |
– nenasycené | 1,37 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 15,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 41,69 g |
– cukry | 32,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 15 g |
menší rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 velká lžíce švestkových povidel | Povidla | |
200 ml 200 ml hovězího vývaru (nebo bujónu) | Vývar hovězí | 200 ml |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
100 ml 100 ml čerstvé pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |