Nutriční hodnoty (Nejlepší dřevěnický štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 18 101 kJ / 4 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 281,33 g |
| – nasycené | 176,11 g |
| – nenasycené | 96,79 g |
| –– mononenasycené | 84,30 g |
| –– polynenasycené | 12,49 g |
| ––– omega 3 | 1,87 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 373,35 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| jablka (podle potřeby) | Jablko čerstvé | |
| skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská | |
| cukr krupice (dle chuti) | Cukr bílý |