Nutriční hodnoty (Nejlepší dřevěnický štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 18 101 kJ / 4 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 281,33 g |
– nasycené | 176,11 g |
– nenasycené | 96,79 g |
–– mononenasycené | 84,30 g |
–– polynenasycené | 12,49 g |
––– omega 3 | 1,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 373,35 g |
– cukry | 33,00 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
jablka | Jablko čerstvé | |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý |