Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 613 kJ / 2 059 kcal
Bílkoviny73,80 g
Tuky79,41 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol1 556 mg
Sodík640 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy259,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

* Uvedené množství používám do kulaté formy o průměru 20cm. Na dort o průměru 25cm dělám korpus z 9 vajec.

* Má FB stránka: https://www.facebook.com/miskakulicka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

casino

29. 9. 2018 21:47

srettka:
Lze použít samotné strouhané vlašáky :yes: (Jsou jen poněkud tučnější, ale levnější:-)
Na rozdíl od mandlí (mandlová mouka jsou mleté mandle - blanšírované, ale stačí i neloupané) je korpus z ořechů aromatičtější. :-)
(mezi cukráři se traduje, že na pečení jsou lepší ty z loňské sklizně)

srettka

29. 9. 2018 21:17

Z mandlové jsem ještě nepekla :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bezlepkový piškotový korpus korpus z mandlové mouky piškot z mandlové mouky bezlepkový korpus dortový korpus z mandlové mouky bezlepkovy korpus na dort z mandlove mouky bezlepkovy piskot mandlový korpus mandlová mouka piškot bezlepkový piškotový dortový korpus piškotový dortový korpus piškotový korpus z mandlové mouky bezlepkový korpus bez mouky piskot bezlepkove z hladké mouky piškotový korpus recept na piškotový korpus piškotové těsto s mandlové mouky bezlepkovy korpus recept recept na bezlepkový piškot piškotový korpus bez lepku

Suroviny: vejce, cukr, mouka hladká, olej, mléko, kypřící prášek, vanilka

TopRecepty.cz

Dortový korpus vanilkový

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YPrY