Nutriční hodnoty (Kuře na dobré šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 785 kJ / 1 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,96 g |
| Tuky | 3,14 g |
| – nasycené | 1,51 g |
| – nenasycené | 1,51 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 106,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 151 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 222,60 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 naporcované kuře(já měla 2 stehna) | ||
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 10 10 i víc strouzků česneku | Česnek čerstvý | 700 g |
| kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| kmín | Kmín | |
| na špičku nože na špičku nože kayenský pepř | Chilli paprička mletá | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| olej na vymazání pekáčku | Olej řepkový | |
| plátky plátky másla | Máslo kravské | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |