Nutriční hodnoty (Kuře na víně, houbách a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 834 kJ / 916 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
| Tuky | 44,40 g |
| – nasycené | 21,12 g |
| – nenasycené | 22,56 g |
| –– mononenasycené | 18,42 g |
| –– polynenasycené | 4,14 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 58,90 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 47,30 g |
| – cukry | 26,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 naporcované kuře (měla jsem 2 stehna) | Kuře | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| voda | Voda | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 řapíky 2 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 1000 g |
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g hub (měla jsem malé žampiony) | Hřib čerstvý | 100 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 250 ml 250 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |