Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cukrářské jablečné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 744 kJ /
3 285 kcal
Bílkoviny62,76 g
– z toho živočišné bílkoviny12,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky164,36 g
– nasycené41,52 g
– nenasycené116,53 g
–– mononenasycené78,78 g
–– polynenasycené37,75 g
––– omega 32,54 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 977 mg
Sůl3,04 g
Sacharidy381,18 g
– cukry15,88 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
120 ml 120 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
30 g 30 g krupicového cukru Cukr bílý 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
800 g 800 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 800 g
rozinky (dle chuti) Rozinky
ořechy (dle chuti) Vlašské ořechy
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
cukr krystal Cukr bílý
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
tuk na vymazání plechu Margarín
máslo na potření Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.