Nutriční hodnoty (Šuhajdy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 819 kJ / 4 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g |
| Tuky | 270,40 g |
| – nasycené | 77,00 g |
| – nenasycené | 180,40 g |
| –– mononenasycené | 97,80 g |
| –– polynenasycené | 82,60 g |
| ––– omega 3 | 10,15 g |
| Vláknina | 23,60 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 309 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 392,95 g |
| – cukry | 354,35 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g ztuženého tuku (například Omega) | Margarín | 250 g |
| 80 g 80 g kakaa | Kakao prášek | 80 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
| 100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| půlky půlky vlašských ořechů | Vlašské ořechy |