Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírová buchta

Návštěva je skoro za dveřmi a vy potřebujete vyčarovat moučník? Rychlá buchta z kefíru a kakaa vás zachrání. Kouzlo kefírovky spočívá v hrníčkovém receptu - žádné složité odvažování, hrníček vám nějaký ten prohřešek v gramáži odpustí.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 30 min

70 min (40 min příprava + 30 min tepelná úprava)

30. 10. 2011 23:17

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie20 948 kJ / 5 007 kcal
Bílkoviny100,50 g
Tuky22,00 g
Vláknina33,50 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 4,35 g
Sůl0,50 g
Sacharidy1 085,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

ZDROJ: recept z kalendáře

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

19. 2. 2024 10:41

Rychlovka, chutná, vláčná. :-)<3 Použila jsem ochucený zákys. Potřela jsem citrónovou polevou.

Mary Magda

30. 9. 2016 10:05

Kamila T.: skus koupit zakysanou smetanu a tabulku hořké čokolády :) je to moc dobrý, používám to i já na kefírovou buchu (řezy) rozpustíš ve vodní lázni tabulku hořké čokolády (jakákoliv) a až lehce schladne, tak do ní pomalu vmíchej tu zakysanou smetanu :) ztohne to, drží to pohromadě a hlavně se to vůbec neláme, je to vláčný :)

hosta hosta

15. 6. 2016 14:10

maja: hrnek mívá obsah 250 ml. Použiješ-li "hrníček" menší, uprav množství ostatních surovin (kakao, soda..) a počítej s tím, že je koláč na menší plech či zapékací misku. Terminologie v receptu bude asi o stejné nádobce:-D

maja

15. 6. 2016 13:43

poradí mi někdo zda dodržet rozdíl mezi hrnkem a hrníčkem ? :) :-8

Romario

14. 6. 2014 19:09

Právě jsem upekla v remosce, asi 45minut, lehce potřela citronovou polevou.Je skvělá a vláčná. Díky za recept:). Přidala jsem také fotku.

jana j

16. 5. 2014 19:12

Kamila T.

16. 5. 2014 17:14

Můžu poprosit o recept na čokoládovou polevu, která je vláčná, vlhká a neláme se? Děkuji

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 10. 2013 13:27

Já tyhle buchty miluji. Kde je kefír, je buchta vláčná a skvělá. Nepolívala jsem čokoládou, ale rozkrojila ji a potřela marmeládou. Paráda :-). Přidávám foto, pokud nevadí :-)

radecek

7. 5. 2013 15:11

vyborny recept:-)

Denisa  F Denisa F

7. 4. 2013 12:17

Tak jsem jí dns upekla,akorát místo sody jsem dala celý prášek do pečiva,je výborná:yes:

Dana61

31. 10. 2011 12:05

Papunko - rychlá a dobrá buchta:-D:yes: já jen místo jedlé sody dávám prášek do pečiva - mě ta soda hrozně padá na jazyk, ale to je na chuti každého z nás

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 10. 2011 23:57

Já ji mám ráda, ale tolik podobných receptů jsem snad ani nepočítala.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kefírová buchta kefirova buchta na hrnky kefirova buchta recept buchta z kefiru buchta s kefirem recept na kefírovou buchtu vláčná kefírová buchta kefírová buchta s jablky recept kefirova buchta recepty buchta kefirová kefírová buchta s kefiru recepty kefírová buchta buchta z kefíru recept buchty z kefíru kefírová buchta top recepty buchta kefírová recepty z kefíru buchta z kefíru kefírová buchta kefirovabuchta

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, kakao, soda jedlá, kefír, olej, poleva čokoládová, mandle mleté

TopRecepty.cz

Kefírová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o6X3