Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 832 kJ /
2 350 kcal
Bílkoviny208,08 g
– z toho živočišné bílkoviny202,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,58 g
Tuky126,93 g
– nasycené51,59 g
– nenasycené63,34 g
–– mononenasycené54,45 g
–– polynenasycené8,89 g
––– omega 30,33 g
Vláknina21,51 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 2,14 g
Sůl5,00 g
Sacharidy41,73 g
– cukry23,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g jeleního plece Vepřová plec 1000 g
350 g 350 g cibule Cibule čerstvá 350 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 hrst 1 hrst sušených hřibů - praváku Hřib sušený
1 PL 1 PL borůvek Borůvky čerstvé 15 g
300 ml 300 ml suchého červeného vína Víno červené suché 300 ml
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
krystálový cukr Cukr bílý
tymián Tymián sušený
plátky plátky pomeranče Pomeranč čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.