Nutriční hodnoty (Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 832 kJ / 2 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 202,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,58 g |
Tuky | 126,93 g |
– nasycené | 51,59 g |
– nenasycené | 63,34 g |
–– mononenasycené | 54,45 g |
–– polynenasycené | 8,89 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 21,51 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 41,73 g |
– cukry | 23,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g jeleního plece | Vepřová plec | 1000 g |
350 g 350 g cibule | Cibule čerstvá | 350 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 hrst 1 hrst sušených hřibů - praváku | Hřib sušený | |
1 PL 1 PL borůvek | Borůvky čerstvé | 15 g |
300 ml 300 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
krystálový cukr | Cukr bílý | |
tymián | Tymián sušený | |
plátky plátky pomeranče | Pomeranč čerstvý |