Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený vepřový jazyk

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (150 min tepelná úprava)

2. 7. 2014 03:50

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 789 kJ / 906 kcal
Bílkoviny7,36 g
Tuky84,66 g
Vláknina16,56 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy24,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to můj recept o kterém moje žena (profesionální kuchařka) před lety řekla že se to nebude dát jíst. A od té doby to jíme a chutná nám :-)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

gypka

12. 7. 2014 09:49

Již se jazyky pečou a už teď musím říct, že to bude mňamka. :yes: Určitě nedělám naposledy ;-)dávám bodík :yes:

Ivana Ch

3. 7. 2014 19:16

Vepřový jazyk kupuju dost často, nikdy mu ale nestačilo ke sloupnutí jenom spaření, vždy krátce povařit. No možná má někdo jinou zkušenost.

volente

3. 7. 2014 17:12

Jazyky kupuji většínou již bez blanky, maximálně je dočistím. Kůže jazyka je tužší, ale po 1,5 - 2h pečení, podle velikosti, je snadno konzumovatelná i pro nás s totální náhradou chrupu. :-))
Naložení je nutnost, min. 12h, lépe 24h. Přeji dobrou chuť.

mika59 mika59

3. 7. 2014 13:26

Tak jsem zkoušela,spařit nepomúže,Malinko předvařila,sloupla a naložila.Luxusní.Jo a v pomaláči 4 hod na LOW.:yes:

gypka

3. 7. 2014 13:14

Určitě taky udělám, jazyk máme moc rádi. Jen bych taky ráda věděla kdy se loupe :-p

spagetka spagetka

2. 7. 2014 09:38

mika59:protože tady autor nepvaří jazyk - tehdy se loupe po uvaření, tak bych ho spařila, aby se blanka pročila a šla sloupnout. Někdy ale pokud máte mladé tenké jazyky, tak by stačilo jen propíchat - autor to uvádí - a to by mělo stačit. Záleží prostě na kvalitě masa.

mika59 mika59

2. 7. 2014 09:30

Ještě jsem se zapoměla zeptat kdy se jazyk
loupe,po upečení?

mika59 mika59

2. 7. 2014 06:20

Tak to vypadá lákavě,určitě vyzkouším.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprovy jazyk peceny peceny veprovy jazyk vepřovy jazyk na grilu vepřový jazyk vepřový jazyk recept veprovy jazyk recepty vepřové jazyky grilovaný vepřový jazyk peceny jazyk peceny veprovy jazik recept na vepřový jazyk grilovaný jazyk grilovaný jazyk vepřové jazyky recept pečené vepřové jazyky recept vepřový jazyk top recepty vepřový jazyk vepřové jazyky recepty jazyk pečený jak spařit vepřový jazyk

Suroviny: jazyk vepřový, slanina, česnek, sůl, koření grilovací, cibule

TopRecepty.cz

Pečený vepřový jazyk

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A7OO