Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie17 480 kJ /
4 178 kcal
Bílkoviny86,24 g
– z toho živočišné bílkoviny53,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,26 g
Tuky211,58 g
– nasycené118,82 g
– nenasycené78,33 g
–– mononenasycené67,91 g
–– polynenasycené10,42 g
––– omega 31,09 g
Vláknina21,69 g
Cholesterol 1,82 g
Sodík 625 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy471,33 g
– cukry285,07 g
––– laktóza14,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
120 g 120 g celozrnné hladké mouky pšeničné Mouka pšeničná celozrnná hladká 120 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
250 g 250 g třtinového cukru Cukr třtinový 250 g
1 lžička 1 lžička skořicového cukru Cukr skořicový 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry Citronová kúra čerstvá 2.5 g
1 1 pudinkový prášek Puding v prášku
270 ml 270 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 270 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
160 g 160 g čerstvého rybízu (či mraženého) Rybíz červený čerstvý 160 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.