Nutriční hodnoty (Rybízová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 17 480 kJ / 4 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,26 g |
Tuky | 211,58 g |
– nasycené | 118,82 g |
– nenasycené | 78,33 g |
–– mononenasycené | 67,91 g |
–– polynenasycené | 10,42 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 21,69 g |
Cholesterol | 1,82 g |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 471,33 g |
– cukry | 285,07 g |
––– laktóza | 14,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
120 g 120 g celozrnné hladké mouky pšeničné | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 120 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
250 g 250 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 250 g |
1 lžička 1 lžička skořicového cukru | Cukr skořicový | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
1 1 pudinkový prášek | Puding v prášku | |
270 ml 270 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 270 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
160 g 160 g čerstvého rybízu (či mraženého) | Rybíz červený čerstvý | 160 g |