Nutriční hodnoty (Chlebíčkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 593 kJ / 1 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
| Tuky | 118,74 g |
| – nasycené | 16,42 g |
| – nenasycené | 88,68 g |
| –– mononenasycené | 30,14 g |
| –– polynenasycené | 58,54 g |
| ––– omega 3 | 1,52 g |
| Vláknina | 9,35 g |
| Cholesterol | 681 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,32 g |
| Sacharidy | 38,63 g |
| – cukry | 7,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 malé kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky sterilovaného hrášku (80 g) | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 100-150 100-150 g majonézy | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |