Nutriční hodnoty (Kuřecí jatýrka a srdíčka s brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 486 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 56,99 g |
– nasycené | 25,54 g |
– nenasycené | 22,91 g |
–– mononenasycené | 18,15 g |
–– polynenasycené | 4,76 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 36,20 g |
– cukry | 18,18 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
300 g 300 g kuřecích srdíček | Srdce kuřecí | 300 g |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
zavařené brusinky (190 g) | Brusinky zavařené |