Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový pudink s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie444 kJ /
106 kcal
Bílkoviny3,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,30 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g dýně Dýně čerstvá 300 g
1/2 plechovky 1/2 plechovky kokosového mléka Nápoj kokosový
cukr nebo náhradní sladidlo Cukr bílý
mandle na ozdobení Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.