Nutriční hodnoty (Ryby na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,18 g |
| Tuky | 82,97 g |
| – nasycené | 53,78 g |
| – nenasycené | 28,14 g |
| –– mononenasycené | 26,03 g |
| –– polynenasycené | 2,11 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 20,20 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,10 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce ryby | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 400 g 400 g žampionu | Žampion čerstvý | 400 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| koňak | Brandy |