Nutriční hodnoty (Brambory plněné brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 167 kJ / 1 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,42 g |
| Tuky | 120,80 g |
| – nasycené | 50,05 g |
| – nenasycené | 65,46 g |
| –– mononenasycené | 49,87 g |
| –– polynenasycené | 15,59 g |
| ––– omega 3 | 5,15 g |
| Vláknina | 10,40 g |
| Cholesterol | 153 mg |
| Sodík | 2,69 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 79,80 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 nakládaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 8 plátků 8 plátků uzené slaniny | Špek | |
| 300 g 300 g brynzy | Brynza | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |