Nutriční hodnoty (Kuře na smetaně s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 085 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 27,95 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 18,98 g |
–– mononenasycené | 14,99 g |
–– polynenasycené | 3,99 g |
––– omega 3 | 1,70 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 585 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 13,72 g |
– cukry | 2,40 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
3 plátky 3 plátky anglické slaniny nakrájené na tenké proužky | Anglická slanina | |
2 2 kuřecí prsíčka bez kostí a kůže nakrájená na proužky | Kuře prso | 700 g |
2 2 malé pórky nakrájené na tenká kolečka a propláchnuté | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
300 300 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | |
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř na dochucení | Pepř černý |