Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 590 kJ / 4 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
| Tuky | 207,52 g |
| – nasycené | 52,44 g |
| – nenasycené | 142,25 g |
| –– mononenasycené | 103,95 g |
| –– polynenasycené | 38,30 g |
| ––– omega 3 | 10,52 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 727 mg |
| Sodík | 472 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 660,56 g |
| – cukry | 223,56 g |
| ––– laktóza | 14,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 300 ml 300 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| rebarbora podle chuti | Rebarbora čerstvá | |
| 100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
| 70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |