Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková roláda s jelítkovým prejtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 611 kJ /
3 253 kcal
Bílkoviny145,00 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky297,00 g
– nasycené77,30 g
– nenasycené156,50 g
–– mononenasycené127,70 g
–– polynenasycené28,80 g
––– omega 31,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 590 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kg bůčku bez kosti Vepřový bok 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cibule Cibule čerstvá
kmín Kmín
1-2 1-2 jelita podle velikosti bůčku Jelito

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.