Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře po selsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 227 kJ /
532 kcal
Bílkoviny2,09 g
– z toho živočišné bílkoviny1,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky56,86 g
– nasycené4,92 g
– nenasycené49,63 g
–– mononenasycené34,82 g
–– polynenasycené14,81 g
––– omega 34,59 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,93 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře (na 4 díly rozebrané, ale zrovna tak dobré je to jen z prsíček bez kosti a kůže) Kost hovězí
několik několik snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 stroužek 1 stroužek česneku na plátečky nakrájený Česnek čerstvý 7 g
1 1 dkg slaniny (na kostičky nakrájené) Špek
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
8 8 rajčat (oloupaná a na plátky nakrájená) (My dáváme polovinu protlaku a polovinu rajčat, můžete použít jen protlak) Protlak rajčatový
1 hrnek 1 hrnek vývaru (hovězího bujónu) Vývar hovězí 250 ml
petrželka na ozdobení na talíři Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.