Nutriční hodnoty (Kuře po selsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 227 kJ / 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 56,86 g |
| – nasycené | 4,92 g |
| – nenasycené | 49,63 g |
| –– mononenasycené | 34,82 g |
| –– polynenasycené | 14,81 g |
| ––– omega 3 | 4,59 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,93 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (na 4 díly rozebrané, ale zrovna tak dobré je to jen z prsíček bez kosti a kůže) | Kost hovězí | |
| několik několik snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku na plátečky nakrájený | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 dkg slaniny (na kostičky nakrájené) | Špek | |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 8 8 rajčat (oloupaná a na plátky nakrájená) (My dáváme polovinu protlaku a polovinu rajčat, můžete použít jen protlak) | Protlak rajčatový | |
| 1 hrnek 1 hrnek vývaru (hovězího bujónu) | Vývar hovězí | 250 ml |
| petrželka na ozdobení na talíři | Petržel nať čerstvá |