Nutriční hodnoty (Kuře po selsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 227 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 56,86 g |
– nasycené | 4,92 g |
– nenasycené | 49,63 g |
–– mononenasycené | 34,82 g |
–– polynenasycené | 14,81 g |
––– omega 3 | 4,59 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,93 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (na 4 díly rozebrané, ale zrovna tak dobré je to jen z prsíček bez kosti a kůže) | Kost hovězí | |
několik několik snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 stroužek 1 stroužek česneku na plátečky nakrájený | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 dkg slaniny (na kostičky nakrájené) | Špek | |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
8 8 rajčat (oloupaná a na plátky nakrájená) (My dáváme polovinu protlaku a polovinu rajčat, můžete použít jen protlak) | Protlak rajčatový | |
1 hrnek 1 hrnek vývaru (hovězího bujónu) | Vývar hovězí | 250 ml |
petrželka na ozdobení na talíři | Petržel nať čerstvá |