Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štefanovské sciskanice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 426 kJ /
2 970 kcal
Bílkoviny77,33 g
– z toho živočišné bílkoviny11,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,30 g
Tuky80,25 g
– nasycené46,87 g
– nenasycené27,45 g
–– mononenasycené23,33 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,52 g
Vláknina37,36 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy465,93 g
– cukry26,74 g
––– laktóza9,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor (vařených ve slupce) Brambor zimní 1000 g
asi 300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
250 g 250 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
100 g 100 g dětské krupice Krupice pšeničná jemná 100 g
sádlo nebo máslo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.