Nutriční hodnoty (Pruhovaná pečeně v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 488 kJ / 3 702 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 370,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 367,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 237,34 g |
| – nasycené | 90,30 g |
| – nenasycené | 116,73 g |
| –– mononenasycené | 95,39 g |
| –– polynenasycené | 21,34 g |
| ––– omega 3 | 2,18 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 970 mg |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 7,98 g |
| Sacharidy | 19,05 g |
| – cukry | 5,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg krkovice bez kosti vcelku | Vepřová krkovice | 1000 g |
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 15 dkg 15 dkg uzené slaniny | Špek | 150 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku (použila jsem sušené plátky) | Česnek čerstvý | 42 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej (použila jsem palmový tuk) | Olej řepkový |