Nutriční hodnoty (Tomatová polévka s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 10,88 g |
– nasycené | 1,52 g |
– nenasycené | 9,27 g |
–– mononenasycené | 7,85 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,72 g |
– cukry | 1,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
petrželka (jemně sekaná) | Petržel nať čerstvá | |
bazalka (jemně sekaná) | Bazalka čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr (nemusí být) | Cukr bílý | |
těstoviny | Těstoviny pšeničné |