Nutriční hodnoty (Tomatová polévka s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 742 kJ / 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
| Tuky | 10,88 g |
| – nasycené | 1,52 g |
| – nenasycené | 9,27 g |
| –– mononenasycené | 7,85 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 1,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,72 g |
| – cukry | 1,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
| 1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| petrželka (jemně sekaná) | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka (jemně sekaná) | Bazalka čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr (nemusí být) | Cukr bílý | |
| těstoviny | Těstoviny pšeničné |