Nutriční hodnoty (Drůbeží játra na kari a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 691 kJ / 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 25,17 g |
| – nasycené | 7,46 g |
| – nenasycené | 11,16 g |
| –– mononenasycené | 8,18 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kari | Kari | |
| bujon | Bujón hovězí | |
| mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |