Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s fenyklem a chorizem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 973 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,04 g |
Tuky | 78,70 g |
– nasycené | 28,76 g |
– nenasycené | 47,94 g |
–– mononenasycené | 21,30 g |
–– polynenasycené | 26,65 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 47,20 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 menší kuřecí čtvrtky či větší stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
20 dkg 20 dkg salámu typu Chorizo | Chorizo | 200 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |