Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s fenyklem a chorizem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 973 kJ /
1 188 kcal
Bílkoviny62,04 g
– z toho živočišné bílkoviny48,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,04 g
Tuky78,70 g
– nasycené28,76 g
– nenasycené47,94 g
–– mononenasycené21,30 g
–– polynenasycené26,65 g
––– omega 32,00 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 2,68 g
Sůl6,54 g
Sacharidy47,20 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 menší kuřecí čtvrtky či větší stehna Kuře stehno s kůží
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
20 dkg 20 dkg salámu typu Chorizo Chorizo 200 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.