Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky s fenyklem a chorizem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 973 kJ / 1 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,04 g |
| Tuky | 78,70 g |
| – nasycené | 28,76 g |
| – nenasycené | 47,94 g |
| –– mononenasycené | 21,30 g |
| –– polynenasycené | 26,65 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 2,68 g |
| Sůl | 6,54 g |
| Sacharidy | 47,20 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 menší kuřecí čtvrtky či větší stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
| 20 dkg 20 dkg salámu typu Chorizo | Chorizo | 200 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |