Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olivová tapenáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 571 kJ /
375 kcal
Bílkoviny3,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky32,68 g
– nasycené4,49 g
– nenasycené26,19 g
–– mononenasycené22,87 g
–– polynenasycené3,32 g
––– omega 30,11 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 484 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy13,22 g
– cukry1,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 stroužku 1,5 stroužku česneku Česnek čerstvý 10.5 g
200 g 200 g velkých černých řeckých oliv (nebo oliv kalamata) Olivy čerstvé zralé 200 g
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
1 lžíce 1 lžíce petržele (lístků) Petržel kořenová čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.