Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort pro učitelku češtiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 895 kJ /
3 799 kcal
Bílkoviny133,11 g
– z toho živočišné bílkoviny124,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,34 g
Tuky83,81 g
– nasycené32,77 g
– nenasycené34,51 g
–– mononenasycené27,70 g
–– polynenasycené6,81 g
––– omega 30,35 g
Vláknina3,91 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,46 g
Sůl3,27 g
Sacharidy626,13 g
– cukry430,56 g
––– laktóza88,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
7 lžic 7 lžic krystalového cukru Cukr bílý 105 g
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 77 g
kakao Kakao prášek
ořechy Vlašské ořechy
kokos Kokos strouhaný
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
4 4 vanilkové pudinky Puding v prášku 160 g
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
mandlové aroma Aroma mandlové
moučkový cukr Cukr bílý
2 2 másla Máslo kravské 2 g
kakao Kakao prášek
kakaové floky
kokos Kokos strouhaný
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
100 g 100 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 100 g
mandlové aroma sladké Aroma mandlové
trochu trochu vody Voda
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
výrazná marmeláda Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.