Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulačka s bagetkou a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie831 kJ /
199 kcal
Bílkoviny3,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,78 g
Tuky8,76 g
– nasycené5,50 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené2,68 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,03 g
Vláknina14,56 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,18 g
– cukry12,96 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 cibule (větší) Cibule čerstvá 210 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
vývar (nebo kostka) Vývar hovězí
bagetka (nebo toastový chléb) Bageta pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.