Nutriční hodnoty (Cibulačka s bagetkou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 831 kJ / 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 8,76 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,68 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 14,56 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,18 g |
– cukry | 12,96 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
vývar (nebo kostka) | Vývar hovězí | |
bagetka (nebo toastový chléb) | Bageta pšeničná |