Nutriční hodnoty (Cibulačka s bagetkou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 831 kJ / 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 8,76 g |
| – nasycené | 5,50 g |
| – nenasycené | 3,00 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 14,56 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,18 g |
| – cukry | 12,96 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| vývar (nebo kostka) | Vývar hovězí | |
| bagetka (nebo toastový chléb) | Bageta pšeničná |