Nutriční hodnoty (Zapečené filé s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 819 kJ / 2 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 195,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 116,57 g |
– nasycené | 75,45 g |
– nenasycené | 38,36 g |
–– mononenasycené | 34,05 g |
–– polynenasycené | 4,31 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 9,20 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 5,46 g |
Sacharidy | 62,71 g |
– cukry | 42,63 g |
––– laktóza | 28,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
10 lžic 10 lžic másla | Máslo kravské | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 lžičky 4 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 16 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
200 g 200 g taveného smetanového sýra | Sýr tavený | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného ementálu | Ementál | |
špetka špetka strouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek mletý | |
4 lžíce 4 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 60 ml |
600 g 600 g rybího filé | Treska filet | 600 g |
tuk na vymazání formy | Margarín |