Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené filé s paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 819 kJ /
2 108 kcal
Bílkoviny199,76 g
– z toho živočišné bílkoviny195,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,06 g
Tuky116,57 g
– nasycené75,45 g
– nenasycené38,36 g
–– mononenasycené34,05 g
–– polynenasycené4,31 g
––– omega 31,17 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 2,48 g
Sůl5,46 g
Sacharidy62,71 g
– cukry42,63 g
––– laktóza28,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 paprik Paprika bílá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
10 lžic 10 lžic másla Máslo kravské 100 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 lžičky 4 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 16 g
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
200 g 200 g taveného smetanového sýra Sýr tavený 200 g
2 lžíce 2 lžíce strouhaného ementálu Ementál
špetka špetka strouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek mletý
4 lžíce 4 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 60 ml
600 g 600 g rybího filé Treska filet 600 g
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.