Nutriční hodnoty (Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 466 kJ / 1 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,29 g |
Tuky | 78,98 g |
– nasycené | 20,37 g |
– nenasycené | 37,63 g |
–– mononenasycené | 29,13 g |
–– polynenasycené | 8,50 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 22,70 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 47,20 g |
– cukry | 14,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg uzené vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 750 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 4 velké hrsti kysaného zelí (brala jsem z kameňáku - jinak asi větší zavařovací sklenka od okurek) | Zelí bílé kvašené | |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
sádlo | Sádlo vepřové |