Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelová hruška se zmrzlinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie810 kJ /
194 kcal
Bílkoviny0,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky0,33 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,16 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,17 g
– cukry41,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pevnější hruška Hruška čerstvá 130 g
30 g 30 g krupicového cukru Cukr bílý 30 g
100 ml 100 ml vody (nebo červeného vína) Voda 100 ml
2 2 hřebíčky Hřebíček
kousek kousek skořice (nebo malinký kousek badyánu) Skořice ceylonská
2 kopečky 2 kopečky zmrzliny Zmrzlina vanilková
šlehačka Šlehačka 35%
menší kousky kousky ovoce Jahody čerstvé
meduňka (nebo máta, dle vlastní fantazie) Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.