Nutriční hodnoty (Karamelová hruška se zmrzlinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 810 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 0,33 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,17 g |
– cukry | 41,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pevnější hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
30 g 30 g krupicového cukru | Cukr bílý | 30 g |
100 ml 100 ml vody (nebo červeného vína) | Voda | 100 ml |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
kousek kousek skořice (nebo malinký kousek badyánu) | Skořice ceylonská | |
2 kopečky 2 kopečky zmrzliny | Zmrzlina vanilková | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
menší kousky kousky ovoce | Jahody čerstvé | |
meduňka (nebo máta, dle vlastní fantazie) | Máta peprná list čerstvá |