Nutriční hodnoty (Karamelová hruška se zmrzlinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 810 kJ / 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 0,33 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,17 g |
| – cukry | 41,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pevnější hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 30 g 30 g krupicového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 100 ml 100 ml vody (nebo červeného vína) | Voda | 100 ml |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| kousek kousek skořice (nebo malinký kousek badyánu) | Skořice ceylonská | |
| 2 kopečky 2 kopečky zmrzliny | Zmrzlina vanilková | |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| menší kousky kousky ovoce | Jahody čerstvé | |
| meduňka (nebo máta, dle vlastní fantazie) | Máta peprná list čerstvá |