Nutriční hodnoty (Bábovka pudinková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 703 kJ / 2 797 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 287,80 g |
| – nasycené | 26,10 g |
| – nenasycené | 240,00 g |
| –– mononenasycené | 171,50 g |
| –– polynenasycené | 68,50 g |
| ––– omega 3 | 20,64 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 557 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 8,30 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 hnek cukru | Cukr bílý | |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek solamylu | Bramborový škrob | |
| 2 2 pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka formy | Mouka pšeničná hladká |