Nutriční hodnoty (Kuřecí kebaby na rajčatové omáčce s kukuřičnými smaženkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 717 kJ / 3 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 370,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 327,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,17 g |
| Tuky | 29,61 g |
| – nasycené | 7,45 g |
| – nenasycené | 18,38 g |
| –– mononenasycené | 8,94 g |
| –– polynenasycené | 9,44 g |
| ––– omega 3 | 3,01 g |
| Vláknina | 53,24 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 947 mg |
| Sůl | 3,96 g |
| Sacharidy | 308,73 g |
| – cukry | 25,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| olej | Olej řepkový | |
| tymián | Tymián sušený | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 hrnek 1 hrnek kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 1.25 g |
| špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 22.5 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
| olej na pánev | Olej řepkový | |
| 4 4 větší předem uvařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mražené kukuřice | Kukuřice mražená | 250 g |
| kukuřičná mouka (může být i kukuřičná strouhanka) | Mouka kukuřičná hladká | |
| 1 lžička 1 lžička jemně strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| chilli papričky jemně pokrájené | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 2 na jemno pokrájené česneky | Česnek čerstvý | 140 g |
| pepř | Pepř černý | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| sůl (není třeba) | Sůl mořská | |
| čerstvá okurka (na kostky) | Okurka salátová čerstvá | |
| ananas (čerstvý nebo konzerva na kostky) | Ananas zavařený | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý |