Nutriční hodnoty (Hovězí dušené na červeném víně se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 348 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 233,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 111,29 g |
– nasycené | 55,85 g |
– nenasycené | 52,95 g |
–– mononenasycené | 44,20 g |
–– polynenasycené | 8,74 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 28,70 g |
– cukry | 9,74 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězí maso | Hovězí kýta | 1000 g |
400 400 g žampióny nakrájane na plátky | Žampion čerstvý | |
250 ml 250 ml červene víno | Víno červené suché | 250 ml |
1 litr 1 litr hovězí vývar | Vývar hovězí | 1000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | 15 g |
2 2 cibule nakrajana na hrubo | Cibule čerstvá | 140 g |
menší 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 g 100 g slanina anglická | Špek | 100 g |
4 4 lžíice olej rostlinný | Olej řepkový | |
1 lžicka 1 lžicka máslo | Máslo kravské | 8 g |