Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí dušené na červeném víně se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 348 kJ /
2 234 kcal
Bílkoviny236,58 g
– z toho živočišné bílkoviny233,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,36 g
Tuky111,29 g
– nasycené55,85 g
– nenasycené52,95 g
–– mononenasycené44,20 g
–– polynenasycené8,74 g
––– omega 30,56 g
Vláknina13,36 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,00 g
Sacharidy28,70 g
– cukry9,74 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězí maso Hovězí kýta 1000 g
400 400 g žampióny nakrájane na plátky Žampion čerstvý
250 ml 250 ml červene víno Víno červené suché 250 ml
1 litr 1 litr hovězí vývar Vývar hovězí 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá 15 g
2 2 cibule nakrajana na hrubo Cibule čerstvá 140 g
menší 2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g slanina anglická Špek 100 g
4 4 lžíice olej rostlinný Olej řepkový
1 lžicka 1 lžicka máslo Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.