Nutriční hodnoty (Italsky bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 219 kJ / 1 008 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 119,63 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,13 g | 
| Tuky | 28,11 g | 
| – nasycené | 5,85 g | 
| – nenasycené | 21,18 g | 
| –– mononenasycené | 18,38 g | 
| –– polynenasycené | 2,79 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 12,66 g | 
| Cholesterol | 235 mg | 
| Sodík | 268 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 64,05 g | 
| – cukry | 13,83 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězí maso | Hovězí kýta | 500 g | 
| 6 6 brambory | Brambor zimní | 300 g | 
| 1 1 cibule červená | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| za hrst hrst čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce ocet vinný červený | Ocet vinný bílý | 20 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivový olej extra panensky | Olej olivový | 22 ml | 
| 1 1 chilli papričky sušené | Chilli paprička sušená | |
| pepř černý mletý | Pepř černý mletý |