Nutriční hodnoty (Zdravé karbanátky z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 304 kJ / 1 029 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 153,15 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 153,15 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 44,75 g | 
| – nasycené | 13,35 g | 
| – nenasycené | 26,50 g | 
| –– mononenasycené | 11,43 g | 
| –– polynenasycené | 15,08 g | 
| ––– omega 3 | 0,50 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,44 g | 
| Sodík | 645 mg | 
| Sůl | 1,63 g | 
| Sacharidy | 3,33 g | 
| – cukry | 1,90 g | 
| ––– laktóza | 1,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 500 g | 
| 250 g 250 g krůtích jater | Játra krůtí | 250 g | 
| velká mrkev | Mrkev čerstvá | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml | 
| vajíčko | Vejce slepičí | |
| strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| párek | Párek vepřový | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| voda | Voda |