Nutriční hodnoty (Bůčkové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 029 kJ / 2 158 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 192,95 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 171,45 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g | 
| Tuky | 83,85 g | 
| – nasycené | 40,43 g | 
| – nenasycené | 33,96 g | 
| –– mononenasycené | 28,37 g | 
| –– polynenasycené | 5,59 g | 
| ––– omega 3 | 0,72 g | 
| Vláknina | 7,00 g | 
| Cholesterol | 809 mg | 
| Sodík | 2,57 g | 
| Sůl | 5,73 g | 
| Sacharidy | 154,40 g | 
| – cukry | 20,70 g | 
| ––– laktóza | 10,33 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového plecka | Vepřová plec | 600 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 1,5 dcl 1,5 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml | 
| 150 g 150 g ementálu nebo goudy | Ementál | 150 g | 
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 22.5 ml | 
| 100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g | 
| olej na smažení | Olej řepkový | 
 
	